2013-12-31 - 14:00:00
David ♡

ögonblick från 2013 | ♡

 2013 har vart det värsta året i mitt liv. jag har upplevt alla känslor man kan känna. vi började året med att berätta för nära & kära att vi skulle  bli föräldrar, vi var gravida. aldrig känt så mycket lycka & kärlek. men som många nu vet så raserades allt och vi förlorade vår älskade & efterlängtade David. bara tre dagar innan beräknad födsel. att något så fel, förjävligt och hemskt skulle hända oss trodde jag aldrig och kan fortfarande inte förstå att vi förlorat vår son. han finns fortfarande hos mig, i mitt hjärta..  nej, man kommer aldrig bli densamma igen & jag vill bara stanna kvar under sommaren 2013, då jag var som gladast, lyckligast, längtade så efter att träffa vår lilla bebis. hoppas att 2014 blir vårt år, att jag kanske kommer till en punkt där jag kan andas och att jag kanske en dag är utan tårar, sömnlösa nätter & ett brustet hjärta. jag längtar till ett lyckligt slut som inte finns, vi blev totalt bestulna av en framtid och vår finaste ängel. kan inte skriva utan att gråta, jag får så många bilder i huvudet, när jag får veta att vi väntade en liten bebis, när jag fick höra och se honom för första gången, alla gånger han sparkade och lekte i magen, den dag jag åkte in till förlossningen och allt förändrades, kommer aldrig glömma de få sekunder som förstörde mitt liv. trodde jag aldrig skulle få uppleva denna smärta. men jag är så tacksam över att ha en sån fin familj & nära vänner, men även helt främmande människor som gör mig stark varje dag, ni ger mig styrkan att kliva upp ur sängen. jag har så mycket att längta efter, men det är så svårt att blicka fram, att se 2014 & alla andra kommande år som en möjlighet & inte elände. men ska försöka, I always do / jag ska försöka tänka på 2013 & inte bara se allt jobbigt, utan också tänka på att de var de år som jag faktiskt fick träffa vår son, så liten & fin. när jag går igenom bilder från året som gått tänker jag på hur lilla D är med på alla bilder, hur han var med på allt som hände & fick uppleva så mycket /
 
JANUARI
 
FEBRUARI
 
MARS
 
APRIL
 
MAJ
 
JUNI
 
JULI
 
AUGUSTI
 
SEPTEMBER
 
OKTOBER
 
NOVEMBER
 
DECEMBER
 
 
vi ses på andra sidan, men tills dess kommer jag sakna dig, min D.

8 kommentarer
Sara

Allt jag skriver känns bara klyschigt, men vill önska dig ett gott nytt år och säga att din historia har rört mig något oerhört. Så ledsen att er fina son inte fick stanna hos er.
Styrkekramar till dig

2014-01-01 - 14:32:21 |
a

så smärtsamt att läsa om er historia. verkligen förlamande. jag finner inga ord.
hittade hit via blogg.se's startsida en dag för ett par veckor sedan och läste igenom dina inlägg. jag tycker att du är beundransvärd som berättar om alla känslor och tankar kring er lilla ängel. fantastiska bilder och ord.
ett inlägg som verkligen fastnat och förändrat mig är det från den 9/11, att man aldrig ska vara rädd för att påminna någon om en sorg, för att den aldrig är glömd - att man påminner om att de funnits. och det är ju så sant!
en nyvunnen vänskap till ett par som förlorat sin son har tagit oss till en helt ny nivå efter att jag läst om er historia som gjort det lättare för mig att förstå vad de har gått igenom innan vi lärde känna varandra. att prata om honom och våga fråga gör att han får leva vidare även i våra hjärtan.
vilka fina änglaföräldrar david har i er, som gör honom så levande. vilken skatt för er att ha alla fina bilder på er lilla ängel och de fina fot/handavtrycken.
med tiden blir det lättare att leva med sorg men den försvinner aldrig. se den som ett tecken på att han uppskattar och älskar allt ni gör för honom. <3

Svar: blir tårögd av dina fina ord. tack! <3 stämmer allt de du skriver. bloggen har verkligen vart en livlina, för oss var David mer än bara ett barn som dog. men det är svårt att förstå vad som hänt - när det händer en själv!
Anna Blom

2014-01-02 - 22:55:50 |
Sara Ekman

Åh nej så hemskt, sitter här med tårar i ögonen när jag läser och ser bilderna :( kan inte ens föreställa mig känslan :( styrkekramar!

2014-01-04 - 10:50:35 | URL: http://aamaziing.se/
Carolina - Stall Assla

Åh blir tårögd av att scrolla igenom alla månader. Starka starka du<3

2014-01-04 - 11:04:48 | URL: http://asslatjejerna.se
leonor broberg

hemskt :( jobbigt att gå egnom

2014-01-24 - 23:04:08 | URL: http://leonorbroberg.blogg.se/
Nathalie

Jag förstår verkligen att det har varit jättetufft för er alla. NI bar trotts allt på David i nio månader och man hinner skapa ett band, man hinner börja älska det lilla livet man bär på!! Jag önskar er verkligen all lycka i framtiden och ge inte upp drömmen om ett barn <3

2014-01-24 - 23:08:45 | URL: http://www.nathaliieskoog.blogg.se
Tösen

Var ett tag sedan jag tittade in på din blogg, men blir alltid lika medryckt av det du skriver! Hoppas verkligen att 2014 blir ett bättre år för er. Är säker på att er lilla ängel vakar över er och ser till att det nu går bättre. Har ni redan börjat fundera på att försöka igen? Antar att det kanske känns lite tidigt än..? Vi har precis för några dagar sedan plussat, så är nu i v4+2, så i ett tidigt skede ännu. Hoppas få att vår filur är en riktig bergsklättrare som håller i sig ordentligt där inne..:)

Svar: Stort grattis & hoppas verkligen att allt kommer gå bra för er! Blir de bebis så blir de, känns som att vi hade sån tur när vi blev gravida med David, förstod de inte så & knappt nu heller, allt gick så fort!
Anna Blom

2014-01-29 - 20:56:17 | URL: http://tsen.blogg.se
Malin -Mamma och Änglamamma

Hittade din blogg i stora själargruppen på fb. Har inte varit inne där på länge förrens igår när änglamamman valde att avsluta sitt liv. Jag blir så berörd och gråter floder varje gång jag är inne på den sidan. Jag har helt enkelt inte orkat det den senaste tiden när jag varit gravid med lillebror.
Fina bilder på dig och David i magen och rn underbar bild på dig och honom utanför magen. Kärlek! <3

2014-01-31 - 06:45:57 | URL: http://josefinaelma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback