2013-07-29 - 12:03:00
Family & Friends

27 juli 2013

i lördags firade vi till max, anders fyllde 30! det blev en riktigt lyckad dag som vi sent kommer att glömma <3
tack till alla som kom och firade /


 
  
 
 
 

2013-07-25 - 17:59:00
Gravid med David

borgåsund & babyproffsen

idag var jag, anders, mamma & uffe till borgåsund för att fika med irené & anders. jätte trevligt & gott med isglass, var ju otroligt varmt! passade på och tog några bilder, v. 37 (36+4) <3 
 
vi åkte sen till westerqvarn och åt lunch där, gottgott. blev därefter ett besök på babyproffsen, hämtade ut hela beställningen, känns jätte konstigt! de va ju så lång tid kvar .. men nu är hela vagnen hemma, babyskyddet och allt till bilen, passa på och köpte även vyssan lull (fötter till spjälsängen så man kan vagga den) och näsfrida (för snoriga ungar) ;) blir bra de!
 
nu ska jag göra tacopaj  & frysa in, känns som att de kan va gott att ha i frysen sen :)
 
 

2013-07-24 - 20:12:00
Vår vardag

mys kväll / <3

ikväll bakar vi - igen! morotskaka & kladdkaka - nu börjar de bli fullt i frysen! de gillas! 
så ska vi steka på lite rödspätta & ha i matlåda i frysen också, de är galet jobbigt att baka och laga massa god mat bara för att frysa in och ha om en månad haha, men vi kommer vara glada över att vi gjort de sen :)
så vi kan mysa med bebisen till max! <3 
 
snart är vi klara & då blir de soffläge - de har vi förtjänat! 
 
 
 

2013-07-24 - 13:17:00
Gravid med David

förlossningsbrev

sitter och skriver lite på förlossningsbrevet. det är väldigt svårt! fick ett papper från barnmorskan med vad som behöver vara med i brevet, jag tycker inte att någon av de fem frågeställningarna fanns med i mitt brev som jag skrivit tidigare och förstår faktiskt inte hur dessa frågor är till hjälp för personalen. 
 
"Har Du egna erfarenheter av barnafödande som Du önskar förmedla till oss?"
"Hur känns det för Dig när du tänker på förlossningen?"
"Finns det något förlossningsperonalen bör känna till om
Dig för att kunna ge Dig rätt stöd och underlätta födandet?"
"Vad har Du för inställning till att amma barnet?"
"Hur känner Du inför den första tiden efter förlossningen?
Finns det något som är bra för BB-personalen att känna till om Dig?"
 
 
Jag tycker att frågorna är för långa och onödigt jobbiga. Min bm vill att jag ska skriva svar till dessa men jag vill inte. Tänker behålla mitt brev som de är då jag känner att jag fått in betydligt bättre information om hur jag vill att allt ska gå och vad vi behöver hjälp med utan dessa frågor inblandade. De gjorde mig mest förvirrad. 
Jag gillar mitt brev som de är och tänker inte ändra på de! Jag tar upp saker som är viktiga för mig och inget annat.

2013-07-22 - 13:32:00
Vår vardag

baka en liten kaka

idag blir det en lugn dag! igår bakade jag de sista och nu känns de som att frysen börjar bli full med gottigheter! 
har gjort maräng&citron paj, rulltårta, mockarutor, citronkladdkaka, muffins & sockerkaka. idag ska jag göra en kyckling gryta, sen blir de nog lite köttfärssås och annat gott att ha i frysen. allt för att få så lite stress som möjligt när bebben väl tittar ut! <3 
 
ikväll ska vi hem till malin som fyller år. blir trevligt! imorgon ska vi på besök hos min bm som haft semester, jag gillade även den bm jag hade när hon va borta, de är väldigt olika men båda jätte duktiga! innan de ska vi hämta lite grejer till anders 30 års fest på lördag, längtar! ska till systemet, bauhaus och återbruket också. mycket som ska hinnas! så lite tid & ork egentligen men så länge jag mår bra och märker att bebisen sparkar på som vanligt kör vi på :) får ofta höra nu "är du inte stressad över ..."? men faktiskt inte, ingenting är stressigt just nu för jag har så fina vänner & familjen som stöttar och hjälper till, <3
 
på torsdag blir det en tripp till hallsta med familjen & hälsa på moster, fika vid hamncafét & ha de gött. sen ska vi handla allt inför lördag :) kommer bli så himla kul att göra "en sista grej" innan bebisen kommer!
 
 
 

2013-07-21 - 10:46:00
Gravid med David

vecka 37 / <3

idag går vi in i vecka 37, <3 tycker att tiden gått så fort, nu är bebisen redo att komma! 
 
märker att de närmar sig, igår gjorde vi i ordning barnrummet & idag ska vi rensa i förrådet utomhus, passa på innan bebis är här! :) känns helt galet, att vi snart är föräldrar till en lite son/dotter - men OM vi längtat! 
 
vi var hem till anders bror & hans tjej igår kväll, grillade, spelade kubb & åt annat gott! jätte trevligt! nästa gång kanske de är en liten bebis med, vem vet. allt jag vill just nu är att bebisen ska komma, har längtat sen december och jag är så himla nyfiken, vill veta om det är en p/f! <3 jag kan inte förstå hur jag har klarat mig så lång tid utan att veta, jag som annars är så himla nyfiken! men de känns rätt, <3
 

barnrummet /


älskar dig <3