2013-11-29 - 13:57:00
Allmänt

julpynt & saknad

nu har vi börjat julpynta lägenheten, idag är det verkligen en dag då alla känslor kommer på en och samma gång, både bra & dåliga. men får försöka hitta det lilla fina i det jobbiga | ♡
 
 
 
saknar dig | ♡

2 kommentarer
Anonym

Här kommer en kram från oss på Jamaica!
Vi tänker på er <3
Vilken fin bild på ballongen och hjärtat <3
Förstår att du vill varna hela världen..men det är svårt och alla tar det olika. Vila i att alla dina nära är varnade. Jag kommer ALDRIG släppa den tanken!
Vi kan väl ses över en lussebulle när vi kommer hem :)
Kram från oss!

2013-12-01 - 03:23:48 |
Cecilia

Hej Anna!
Vet inte om du kommer ihåg mig, jag och min sambo Jimmy gick i samma föräldrautbildningsgrupp som dig och Anders. Sista gången jag träffade dig var när vi satt och svettades i det där lilla rummet när Lena från bvc var och informerade massa.
Jag har förstått och läst att ni varit med om den värsta tänkbara mardrömmen. Vet inte vad jag ska säga, sitter här i soffan och läser på din blogg och jag gråter så, tårarna verkligen forsar. Jag tycker det är såå hemskt och kan nog inte ens föreställa mig den smärta o sorg ni utsatts för och går igenom!
Så det blev en liten pojke med namnet David, vad fint!
Shit vad jag är imponerad över dig/er som kämpar!
Jimmy och jag har tänkt massor på er och jag vill bara skicka en styrkekram och säga att jag verkligen beklagar sorgen. Kram!

Svar: Heej, klart jag kommer ihåg er! :) Tiden har verkligen gått fort! Nej, jätte gulligt av dig att skriva & vet att de inte finns ord i en sån här situation, inte för oss heller, men bloggen har hjälp mig jätte mkt, lite som terapi! Är det något du undrar över är de bara att skicka ett mail [annaelisabethblom@hotmail.com] eller Facebook! :) Hoppas allt är bra med er! ♡
Anna Blom

2013-12-02 - 23:07:31 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback