2010-07-22 - 10:13:23

torsdag

är .. typ? frisk idag . hostar fortfarande men ingen feber alls och bara lite snuva :) öronen gör inte ont heller längre, toppentoppen! anders börjar också bli friskare :) men han är ju ledig idag, skön för honom!
ska till mamma idag runt 11.30 på lunch, sen ska vi köra henne till stan - hon ska på kryssning :) lucky !
efter de ska vi köra vidare mot erikslund och köpa säng, ÄNTLIGEN! ska testa igen, om vi är 1.8, mer / mindre? annars har vi ju de där sovagott garantin så om vi tycker att madrassen är för hård eller nå kan vi byta ut den inom 90 dar :) ska köpa nytt täcke & kudde också, yesyes! sen börjar jag jobba 17.15, längtar till helgen!


SNART VÅÅÅR ! <3 (:


2010-07-21 - 13:35:04

work

jag bjuder på en bild på mig från jobbet (:
this is where the magic happens /2010-07-21 - 13:28:53

love

> James Morrison - You make it real
> Tyler Hilton - Missing you
> Michael Jackson - You are not alone
> Queen - You're my best friend
> Rihanna/Eminem - Love the way you lie
> Johnny Nash - I can see clearly now
> Snow Patrol - Just say yes
> James Morrison - Broken Strings
> Bob - Airplanes
______________________


2010-07-21 - 13:23:43

stockholm

åkte med simona till sthlm (15 juli), väldigt spontant! gick på gröna lund, gick mot kungsträdgården efter & satte oss på friday's, tog en drink sen åkte vi med tåget tillbaka till västerås . you make me smile - every day <32010-07-21 - 13:21:06

haha!


JUST DO IT! ;D


2010-07-21 - 13:13:26

finally

legat hela dan, kollade på "killers" med anders, helt okej! (: action, kärlek och humor - all in one! har ju vart hemma sen i måndags, imorgon ska jag jobba! så är de bara :) börjar inte förrän 17.15, så de är skönt .
ska köpa säng ímorgon också, en "Gustav III" från Kungsängen! :) anders fyller ju 27 - den 27e ;) har planerat in lite men inget är helt bestämt ännu . får ta ett steg i taget :) löning snart! ska bli bra med lite pengar, behöver verkligen ett par nya skor, de skor jag har och tränar i nu är som en mardröm . är ganska tomt på kortet nu, men så är jag skyldig mig själv typ 2000 från sparkontot också hehe, så blir att spara lite extra nu då, så ska man ha pengar till sängen också, mycket just nu! önskar att man själv fyllde ;D

snart kommer bloggen fyllas av massa point's & viktväktar snack också, ska börja med VV äre tänkt :) körde ju lite för typ 2 år? då vägde jag 11 kilo mindre, crazy huh? ska bli intressant och väga in mig, skulle vilja stå där med en stor påse över huvudet . "identity unknown", bara min vikt . känner mig som en riktig nybörjare, kommer inte veta va jag ska laga, va jag ska köpa? har inte ens bestämt hur många gånger i månaden som jag skagå på möten, har kollat lite när mötena är och de krockar ju rejält med mina tider på njoy, men ska nog få till nå :)

kommer ihåg när man kollade på "Spöket Casper", då åt ett spöke och de åkte rakt igenom honom, vore inte de nå? att man kunde äta allt onyttigt och allt som man verkligen ääälskaaar då och då och de bara rann rakt igenom en :P

var ju hem till jenny & andre häromdan, hon har lyckats förbereda allt för lilla Max riktigt bra :) han lär inte gå med tom mage iaf! hon visade lite grejjer hon köpt till en kompis till henne som är gravid, anders & jag smälte! anders kollade nästan på bebisgrejjerna på samma sätt som en fin bil <3 har ju lite grejjer som ska göras innan de är dags för en bulle i ugnen dock (: önskar att allt redan vart gjort! ska köpa marklägenhet eller radhus, köpa nya möbler, jag ska plugga & hitta ett bra jobb, mycket som ska klicka!

nu blev de nästan ett all in one inlägg, ska kolla på film med Anders sen göra lite lunch (: take care, kisses!

2010-07-19 - 12:56:50

i love ..

.. the way you lie /

vaknade tidigt imorse, inte fått så mycket sömn i natt. gillar inte de hela sjukgrejjen så mycket faktiskt, feber snuva hosta hes, haft bättre dagar om man säger så! men idag blir det väl ändå en helt okej dag, skulle vilja ha typ sockerdricka eller nå, känner inte för att äta något men funderar på att göra lite lax & tzatziki . ikväll ska vi köpa säng från Kungsängen :) blev lite impulsivt sådär, anders hatar sängen vi har nu och ärligt - so do I .. men jag har inte direkt tänk lägga ut så mycket pengar på en ny säng - igen, när vi precis köpte sängen för typ   max 2 år sen? men eftersom anders inte sover bra så ska vi köpa ikväll :) kungsängen har ju rea nu med, 30%! så sängen vi kollat på kostar vanligtvis 16655, och nu kostar den 11655 . dock är vi lite osäkra, om vi ska köpa två 90 sängar eller en hel 180 säng? återstår att se va de blir :)

ska försöka duscha tänkte ja, fixa lunch och ringa älskling :) <3

take care, lots of love / a