2013-08-24 - 10:41:00
David ♡

Älskad - Saknad

idag är det en vecka sen vår fina lilla David kom till världen - men lämnade den lika fort / <3
de känns helt galet, som att man lever i en film, vi har nu blivit en av "dom". något kan inträffa,
som man aldrig någonsin, inte i sin vildaste fantasi, skulle kunna hända oss, varför?
 
den 5/8 var jag till förlossningen pga minskade fosterrörelser, ultraljudet visade en frisk liten bebis,
den 12/8 var jag på rutinkontroll hos vår barnmorska & hjärtat dunkade, men
den 14/8 åkte jag in till förlossningen igen, de kunde då inte hitta hans hjärta <3
 
 
Vår lilla ängel
David Gustav Blom

Nu är jag här i himlen och tittar ner på dig,
jag vet och jag känner, hur du saknar mig.
Jag känner av din stora smärta,
som du för alltid har i ditt hjärta.

Men min tid på jorden blev inte lång,
jag skulle tillbaka till himlen, nästan på en gång.
Ett lån till dig jag bara var och jag 
kunde inte så länge stanna kvar.

17/8 2013 kl 19:13
3190 gram 53 cm lång

Älskad - Saknad
 
_______________________________________________________________________________
 
 

2013-08-13 - 13:19:00
Gravid med David

fyra dagar ...

 
idag blir de lite smått & gott som händer, blir nog en bra dag  :)
 
pussss & kram

2013-08-12 - 17:18:00
Gravid med David

bm besök v. 39+1

 

Vecka: 39+1
SF mått: 36-37
Bebis hjärta: 150
Blodtryck: 136/92
 
<3

2013-08-12 - 11:29:00
Shopping

shopping

hissgardiner till barnrummet, baby skor & två nattlinnen till mig, totalt för 277 kr, helt ok!
 
 

2013-08-12 - 07:48:00
Hemma hos oss

rosa eller blå?

igår fick vi ett litet ryck, satte upp tavla, vinyl, krokar och ställde i ordning möbler i barnrummet :)
de enda som är kvar just nu är att vänta, se om de blir en pojke eller flicka  så man kan köpa
blå eller rosa färger :) köpte en tallrikshylla igår som vi ska ha där tavlan sitter just nu, tavlan får istället hänga bredvid fönstret :) hoppas allt blir fint när de väl är klart!

 
 

2013-08-11 - 14:44:00
Hemma hos oss

till barnrummet / <3

nu är jag klar! kom dock på mitt i allt att jag skulle ta en före bild, glömde bort de! men från brun till vit!

jag hade den när jag var liten & nu kommer vår mini få ha den, kommer bli så söt i rummet! :)

 


2013-08-11 - 11:27:00
Gravid med David

vecka 40 /

idag går jag in i vecka 40 - galet va tiden sticker iväg!
 
känner lite samma känsla just nu som man gjorde när man gick på gymnasiet. jag längtade så mycket till studenten, men när den väl närmade sig, då önskade man nästa att den inte var så snart! jag har längtat efter bebisen under hela graviditeten och jag har nog sagt från börja att jag egentligen inte vill att graviditeten ska ta slut för den har gått så himla bra! och nu när det inte alls är lång tid kvar, känns de jätte konstigt! 
 
igår var jag, anders, mamma & uffe iväg på en liten tripp, åkte iväg till norberg! stannade och fikade på Elsa Anderson's Konditori, de var otroligt gott! jag & anders beställde en äppelmaräng paj, jordgubbsmousse tårtbit & macka :) kommer definitivt att åka tillbaka dit när vår lilla bebis kommit ut <3 så mysigt ställe!
 
idag blir det en riktig chill dag, anders är och spelar lite golf sen ska jag måla min korgstol som jag hade som barn, från brun till vit :) före/efter bilder kommer sen! 
 
PUSS!
 
 

2013-08-09 - 09:02:00
Gravid med David

8 dagar kvar ...


<3 <3 <3


2013-08-07 - 10:22:00
Allmänt

7 aug

nu är det inte många dagar kvar till bf, den 17/8 är den dag vi längtat efter sen jag plussade 16/12 2012. jag har jätte svårt att förstå att vi snart kommer ha en liten bebis hos oss, men längtar så mycket! idag är jag i vecka 38+3, 10 dagar kvar till bf! 
 
har haft fullt upp senaste veckorna, jätte kul att ha något som händer men sen i torsdags har jag haft galna smärtor som gör att jag knappt kan gå, så pratade med förlossningen igår kväll och de säger att de är en blandning av att bebisen försöker ta sig ut & foglossning. 
 
fick även uppleva en "AAAH, NU KOMMER BEBISEN" känsla i måndags, var in till förlossningen i söndags kväll, hade inte känt bebisen sen i lördags eftermiddag. ctg remsan visade att bebisen va ganska lugn så bm ville att jag träffade en läkare som skulle göra ett ultraljud. hon sa att jag hade för lite fostervatten och att jag skulle komma in morgonen därpå för att bli igångsatt. kom till fl kl 8.45 och fick träffa en undersköterska som satte ctg remsa, fick aldrig veta efter om den såg bra ut. fick träffa en bm som gjorde en gyn undersökning och berättade hur igångsättningen skulle gå till. jag var inte öppen något, inget var färdigt och jag skulle få cytotec. NEJ, de tänkte jag inte ta och blev otroligt upprörd att jag hamnat i en situation som kändes hjälplös, de var mitt enda alternativ enligt henne. fick vänta och träffa en läkare som skulle gå igenom igångsättningen igen och när den skulle ske, bebisen skulle alltså ut!  .. trodde jag ja! pratade med läkaren och vi bestämde att jag skulle få göra ett till ultraljud.
 
nu blev det en hel omvändning, skulle inte bli igångsatt längre. den här läkaren höll inte med sin kollega som gjorde ultraljudet kvällen innan utan tyckte att allt såg fint ut och att de inte fanns något behov av att sätta igång förlossningen. SKÖNT! men hur kan två läkare ha så olika uppfattningar? nu i efterhand tänker jag bara; "vem hade egentligen rätt?" den första hade väl aldrig, förhoppningsvis, sagt att de var för lite fostervatten om hon inte tyckt de. men får väl se vad som kommer hända härnäst, bebisen sparkar iaf lite bättre nu <3 jag hoppas att förlossningen går bra vad som än händer, inget jag har kontroll över men jag tänker ändå stå på mig och inte låta något ske utan att jag vill de eller för att jag känner att jag måste.
 

magen i vecka 39 <3


grillkväll hos staaff/lindgren igår

mys vid vad gropen / <3

2013-08-03 - 00:43:00
Hemma hos oss

babyshower

ikväll fick jag världens överraskning! hade ingen som helst aning. anders & jag var iväg och handlade vid 18, när vi kommer hem hänger ett blöjpaket på brevlådan och en babydress på dörren - vad va detta? trodde först att mamma vart där och lämnat, öppnade dörren och inget var ju ovanligt. så kommer jag in i köket och där står jenny & rebecca, vilka söta vänner jag har! som planerat detta & totalt lurade mig! jag blev så överraskad, finner inga ord! mållös! hade en super mysig kväll med god mat, fina presenter & chokladkaka :) verkligen en kväll jag sent kommer glömma!

att säga tack känns inte tillräckligt, så himla glad! <3 älskar er!


 
 

2013-08-01 - 10:27:00
Gravid med David

16 dagar kvar ..

nu vill vi att dagarna går fort / <3