2014-03-26 - 21:01:14
Hemma hos oss

massor på gång ..

har pysslat massa hemma, nu är det inte alls mycket kvar! lampa till hallen & byrå till sovrummet. köpte en ny sänggavel som har jätte smart förvaring, behöver inte ha sängbord! :) så har jag fixat lite av garderoben i barnrummet & skötbordet målade jag vitt & står tillfälligt i köket, extra förvaring :) 

nu har jag börjat plugga också, himla spännande! första lektionen va idag!2014-03-22 - 21:16:00
Träning

ett steg i taget ..

det känns verkligen som att det är en evighet till mållinjen, men jag måste tänka på att jag bara kan ta en dag i taget & att det tar tid. men jag ger inte upp :) ska uppnå mina mål, alla! 

 
 

2014-03-21 - 20:26:44
Vår vardag

update /

äntligen helg! vart fullt upp hela veckan så ska bli skönt att pusta ut. nej vänta, de blir de inte! fullt upp under helgen också haha. damn! men bara roliga grejer :) nästa vecka börjar jag plugga, sjukt konstigt att man ska vara på lektioner, göra prov & uppsatser - i år är det sex år sen studenten, vad hände med tiden?
 kommer jobba & plugga samtidigt till oktober, schemat på jobbet & schemat för mina studier går jätte bra ihop så jag är så glad att allt klickat! nu blir det lets dance, mys & lite kebabsallad / trevlig fredag!

 

2014-03-17 - 18:47:00
David ♡

7 månader

min lilla ängel - saknar dig så mycket! <3
 

2014-03-16 - 22:07:00
Family & Friends

pizza kväll / ❥

ikväll har vi brorsan & hans tjej på besök, vi gjorde egen pizza tidigare - super god! tortilla bröd, tomatsås, ost, bacon, kyckling, färska champinjoner, ruccola & sås. nu blir det lite film & mys /
 

2014-03-16 - 15:04:00
Akalasi

smärta

det är inte alltid jag pratar om min sjukdom. jag har försökt lära mig att leva med den i många år, långt innan jag fick diagnosen 2012. jag försöker leva ett normalt liv & vill helst inte visa omvärlden att jag har problem, att jag känner smärta & hur den påverkar mig. jag såg en artikel på de 10 smärtsammaste sjukdomarna i världen & akalasi är nr 4. jag kan förstå de, för de känns det som att jag får tio hjärtinfarkter samtidigt. ibland vet jag inte om det är akalasin eller om det är något mer, vart på akuten för smärtan men tillslut efter flera timmar där går det över, haft flera ctg undersökningar för ibland känns de verkligen som att hjärtat är problemet. trots att jag helst skulle vilja dölja & inte visa någon vad jag egentligen känner så kanske de inte är de rätta, utan istället förklara så de nära mig vet & kan förklara vissa situationer. när jag kanske inte alltid är glad, har svårt att koncentrera mig, börjar gråta okontrollerat, får panik för att smärtan tar över, springer iväg till toaletten eller häller i mig vatten. jag är inte bra på att hantera stress eller pressade situationer, för jag blir inte bara stressad. när jag i sista sekund avbokar något för att jag har så ont eller inte riktigt vågar äta på en ny restaurang, jag vill veta att det finns bord nära en toalett för jag vet aldrig om jag helt plötsligt inte får ner maten & den okontrollerat kommer upp. har alltid med mig vatten & en plastpåse. allt har sin förklaring. ska på ännu en röntgen i april & hoppas på en operation men det är läskigt, jag vill inte men samtidigt vet ja att jag inte har en annan utväg. jag har ändå tur i allt detta, för det finns många som har det värre. jag har faktiskt bra dagar, även veckor som jag inte känner av akalasin, sen ballongvidgningen i september har jag haft det bra, de två första veckorna efter kände jag smärta flera gånger varje dag men sen försvann de. när man inte känt av smärtan & kan äta normalt en längre period så glömmer jag nästan att jag har akalasi. önskar de va så hela tiden. now you know (:
 
 

2014-03-15 - 19:45:14
Kärleken

lördag /

idag var jag & Anders till erikslund, handlade lite studiematerial inför kursstarten 24/3. blir spännande! gick sen till Inter sport, tanken va att vi skulle köpa 3för2, jag skulle köpa ett par skor att ha på gymmet, spinningen & anders skulle ha ett par springskor. slutade med att jag köpte två par nike att ha på gymmet & ett par asics att springa i när det blir varmare ute. hade så svårt att välja. anders fick också tre finisar  ❥


nu sitter vi på grekiska & har precis ätit, ska snart gå till SF & kika robocop (behöver jag nämna att jag inte valde film?) / perfekt lördag! :)
2014-03-11 - 19:00:00
David ♡

Jobbig dag ..

Med allt som har hänt de senaste månaderna försöker jag balansera sorg och lycka. Jag kan fortfarande inte förstå vad som hänt. Snart har det gått 7 månader. Bara siffran gör mig ledsen. Känns fortfarande otroligt orättvist. Jag vet knappt vad som är värst längre, allt känns som en stor hög av smärta sorg och elände. Men störst av allt, den känsla som tar över dagligen är den enorma saknad jag har. Det går inte en dag utan att tankarna tar mig till David. Graviditeten, förlossningen, första & sista mötet, sista farvälet, sista bilden av honom, begravningen, allt .. 
 
Jag vill inte fastna i sorgen men det är så svårt när man dagligen blir påmind om vad man har förlorat, vad som inte finns där. Jag försöker finna mig i att livet går vidare, att han finns med i mitt hjärta - men det räcker inte. Att inte få se honom växa upp kommer alltid finnas med mig. Varje dag är jag i ett hem med ett färdigt barnrum, men inget barn, ingen David. Varje dag tittar jag ner på min mage och minns hur han en gång fanns där, men det enda som lämnades kvar är ärr som gör mig påmind varje dag om vad som saknas. Hand och fotavtryck fotot på kylskåpet som jag alltid lägger min hand mot när jag ska laga mat. Fotot i sovrumsfönstret som vi säger godnatt till. Jag vet inte om allt detta är något som gör situationen värre och jobbigare, men att bara ha något som påminner mig om att allt inte bara var en sjukt jobbig dröm gör min verklighet en aning lättare.
 
Jag försöker blicka framåt. För jag älskar att leva, varje dag vaknar jag nu och är tacksam att jag kan gå till jobbet, träna, älska min familj och vänner, plugga, se fram emot saker och planera bröllop. Men jag hade gjort allt för att få ha David med på resan .. 
 
 

2014-03-07 - 20:39:58
Vår vardag

plugg /

idag var jag på infokomp på informationsmöte. v 13 kör jag igång & kommer börja med att plugga naturkunskap. trodde dock att jag skulle  plugga i 11 veckor, max. men nu verkar de som att jag kommer plugga i 30-40 veckor. det var galet mycket info så blir att fokusera på de under helgen & försöka förstå all info man fick idag. men de känns ändå bra & kuul att man är igång! (:
2014-03-05 - 15:56:46
Kärleken

bröllop | ♡

jag längtar så mycket / älskar att vi börjat planera, är så spänd & exalterad! har börjat samla bilder för inspiration;