2014-10-29 - 14:33:52
Gravid med Elin

Sista besöket hos BM |

BM besök | Vecka 36 (35+1)
Blodtryck: 110/87
Järn: 123
Socker: 7,1
SF mått: 36-37
Hjärtslag: 140 ♡

2014-10-15 - 15:34:49
Gravid med Elin

Tillväxtultraljud & Gravid foton | ❥

igår va vi på tillväxtultraljud på spec mvc. allt gick jätte bra & vår lilla tjej väger nu 2367 gram, vecka 34 (33+0) <3

efter besöket åkte vi till hamnen & tog lite kort på magen & njöt av en riktigt fin dag!2014-10-12 - 09:09:20
David ♡

Höstfint hos D | ❥


2014-10-08 - 12:01:00
David ♡

Where are you this moment?
Only in my dreams.
You're missing, but you're always
A heartbeat from me.
I'm lost now without you,
I don't know where you are.
I keep watching, I keep hoping,
But time keeps us apart

Is there a way I can find you,
Is there a sign I should know,
Is there a road I could follow
To bring you back home?

Winter lies before me
Now you're so far away.
In the darkness of my dreaming
The light of you will stay

If I could be close beside you
If I could be where you are
If I could reach out and touch you
And bring you back home
Is there a way I can find you
Is there a sign I should know
Is there a road I can follow
To bring you back home to me
 
 

2014-10-03 - 08:55:42
Gravid med Elin

Veckorna går fort!

under de senaste fyra veckorna har bulan växt ordentligt, jätte kul att jämföra bilder & se att det händer saker! tycker att den här graviditeten har gått fort! eftersom vi förlorade David så sent i graviditeten, vi fick aldrig svar på vad som hände honom, så kommer jag att bli igångsatt i v 39 (38+0), men kan hända före eller efter. ska på två ultraljud till & på de sista i v 36 bestämmer de förhoppningsvis när det blir av. på tisdag går jag in i v 33 (32+0) & då är det bara 6 veckor kvar ungefär! 

Jag längtar så mycket! ♡
2014-10-01 - 20:12:00
Gravid med Elin

Lillasyster - BF 141201 | ♡

den 22 mars fick vi veta att David kommer bli storebror. allt är otroligt overkligt, fast det gått väldigt fort sen mars. vi är överlyckliga att vi väntar barn men det är otrolig svårt och känslorna är överväldigande, hantera sorg och längtan samtidigt. David ska få en liten lillasyster! vi saknar David i varje andetag, vi är överlyckliga över vår lilla bebis som är beräknad 1 december (på vår förlovningsdag), men att vara gravid igen har vart svårare än jag trodde. speciellt nu, när jag kommit in i v 32 är jag otroligt orolig och tror att det värsta ska hända igen. jag kommer inte kunna släppa oron förrän bebisen ligger i min famn och skriker.
 
hade David somnat in tidigt i graviditeten pga sjukdom eller något annat som gett oss svar hade kanske oron släppt lite när man passerat den veckan. men eftersom vi inte vet varför och vad det var som gjorde att han somnade in i v 40 kommer jag inte kunna andas förrän vi vet att allt gått bra. jag har haft väldigt svårt att hantera oron, skuldkänslorna, allt som man känner. den här graviditeten är allt annat än lugn för mig och att hantera alla känslor är inte det lättaste. jag försöker förstå att bebisen i magen inte är David, de är nog min tuffaste utmaning, eftersom jag blev gravid ganska snabbt efter vi förlorat David har jag haft svårt att acceptera att David är borta, det har vart som att inget hände David och man vill bara glömma att vi förlorade vår fina son. har vart svårt att ta till sig att man är gravid. vi är så glada att kunna ge David en lillasyster men att han inte är här med oss och får träffa henne är så smärtsamt och något som är svårt att hantera. det går inte en dag utan att jag tänker på David och hur det vart om han inte somnat in.
 
med David tog vi jätte många bilder på mig och magen och nu har jag knappt vågat, men sakta men säkert försöker jag göra allt som man brukar under en graviditet. att köpa kläder, inredning och annat fint känns varje gång som en utmaning och det är väldigt svårt att stå och välja tjej kläder när jag egentligen skulle stå och välja kill kläder till David som nu skulle vart lite mer än ett år. vi är överlyckliga att vi väntar barn, att det är en liten tjej, hon kommer ge oss lite ljus och glädje i våra liv igen | ♡ 
 
 
 
storebror & lillasyster | ♡