2014-10-01 - 20:12:00
Gravid med Elin

Lillasyster - BF 141201 | ♡

den 22 mars fick vi veta att David kommer bli storebror. allt är otroligt overkligt, fast det gått väldigt fort sen mars. vi är överlyckliga att vi väntar barn men det är otrolig svårt och känslorna är överväldigande, hantera sorg och längtan samtidigt. David ska få en liten lillasyster! vi saknar David i varje andetag, vi är överlyckliga över vår lilla bebis som är beräknad 1 december (på vår förlovningsdag), men att vara gravid igen har vart svårare än jag trodde. speciellt nu, när jag kommit in i v 32 är jag otroligt orolig och tror att det värsta ska hända igen. jag kommer inte kunna släppa oron förrän bebisen ligger i min famn och skriker.
 
hade David somnat in tidigt i graviditeten pga sjukdom eller något annat som gett oss svar hade kanske oron släppt lite när man passerat den veckan. men eftersom vi inte vet varför och vad det var som gjorde att han somnade in i v 40 kommer jag inte kunna andas förrän vi vet att allt gått bra. jag har haft väldigt svårt att hantera oron, skuldkänslorna, allt som man känner. den här graviditeten är allt annat än lugn för mig och att hantera alla känslor är inte det lättaste. jag försöker förstå att bebisen i magen inte är David, de är nog min tuffaste utmaning, eftersom jag blev gravid ganska snabbt efter vi förlorat David har jag haft svårt att acceptera att David är borta, det har vart som att inget hände David och man vill bara glömma att vi förlorade vår fina son. har vart svårt att ta till sig att man är gravid. vi är så glada att kunna ge David en lillasyster men att han inte är här med oss och får träffa henne är så smärtsamt och något som är svårt att hantera. det går inte en dag utan att jag tänker på David och hur det vart om han inte somnat in.
 
med David tog vi jätte många bilder på mig och magen och nu har jag knappt vågat, men sakta men säkert försöker jag göra allt som man brukar under en graviditet. att köpa kläder, inredning och annat fint känns varje gång som en utmaning och det är väldigt svårt att stå och välja tjej kläder när jag egentligen skulle stå och välja kill kläder till David som nu skulle vart lite mer än ett år. vi är överlyckliga att vi väntar barn, att det är en liten tjej, hon kommer ge oss lite ljus och glädje i våra liv igen | ♡ 
 
 
 
storebror & lillasyster | ♡

7 kommentarer
Robex Lundgren

grattis

2014-10-02 - 10:26:56 | URL: http://ghgumman.blogg.se/
Elin

Kan inte sluta läsa om er fina David..Så orättvist!:( Önskar er all lycka till med lillasyster, kram

2014-10-02 - 10:29:25 | URL: http://marklin.blogg.se
MADDISENJ.SE

Mysigt! Jag ska få första barnet i februari :)

2014-10-02 - 10:49:46 | URL: http://maddisenj.se
sandra

Åhh, va jag blev glad av att läsa detta! Jag önskar er all lycka :)
Ta hand om er!
Kram sandra ( från jobbet.)

Svar: Tack fina du! (:
Anna Blom

2014-10-02 - 20:11:55 |
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så roligt, grattis! :)

2014-10-03 - 10:01:07 | URL: http://spontan.blogg.se
Anna

Grattis till er! Har följt din blogg och blir så glad av att läsa att David ska få en syster! :)

Svar: <3 tack!
Anna Blom

2014-10-12 - 07:29:59 |
Anonym

Miste min son Liam 12/6-14 och känner igen mig så mycket i allt du skriver. Hoppas att allt går bra nu

Svar: Beklagar verkligen <3
Anna Blom

2014-10-31 - 15:32:41 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback