2015-02-28 - 20:38:00
Elin ♡

Dop 150228 | ♡

Idag hade vi dop för Elin i Badelunda kyrka. Klockorna ringde 14.30 & efter de gick vi in samtidigt som melodin till låten "Det vackraste" spelades. Prästen började med att hälsa alla välkomna, han tände ett dopljus för David, vi ville ha hans ljus tänt under dopet, för att han skulle finnas med oss. Vi sjöng psalmer, 248 & 791. Mormor hällde dopvattnet & läste en dikt,  farmor tände Elin's dopljus. Elin va så nöjd & nyfiken i kyrkan, hon va så duktig. Hon höll hårt i prästens finger & log åt mormor när hon läste dikten. De va så kul att se alla våra nära & kära samlade. Efter dopet gick vi in till församlingsgården, där bjöd vi på fika. Tycker dagen gick så fort, från början till slut. Det va jätte kul att se Elin trivas hos alla, vissa som hon igår fick träffa för första gången. 
 
Tusen tack till alla som kom & delade dagen med oss, betyder oerhört mycket för oss att så många kom & Elin tackar så mycket för alla fina presenter | ♡
 
____________________________________________________________
 
 
 
__________________________
 
Har ni bilder får ni gärna skicka dem till mig via facebook eller till annaelisabethblom@hotmail.com - puss!

3 kommentarer
anita blom

Vilka fina foton! Ja det var en stor och minnesrik dag för mig! Elin är så lika dig som oxå var så glad och gillade alla människor som prata och gullade med dig,när du döptes. Kram mamma/mormor

2015-03-09 - 12:04:53 |
Anonym

Hur många var ni på dopet och vad bjöd ni på för fika? Smörgåstårta? Jag planerar dop för min dotter men vet inte riktigt vad vi ska bjuda på för något. :)

Svar: Vi var runt 55 pers, vi bjöd på tårta & typ 10 olika bullar/kakor, bland annat cake pops, cup cakes, muffins, rulltårta, chokladbollar :)
Anna Blom

2015-05-09 - 11:03:47 |
Tack för svar :) ser jätte fint och mysigt ut på alla bilder. har du något tips på bra tårtor?

Tack för svar :) ser verkligen jätte fint och mysigt ut på alla bilder. Har du något tips på bra tårtor?

Svar: Nästa dop i framtiden kommer jag nog beställa från Ica eller göra själv & inte ha våningstårta, :)
Anna Blom

2015-05-13 - 06:53:53 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback