2016-09-18 - 19:29:00
Shopping

Jensen & shopping

idag åkte vi ner på stan och åt på jensen. elin sov hela tiden trots att de va musik och andra barn som lät. sen gick vi och köpte skor på ryns samt lite smågrejer inför resan som närmar sig. var mysigt att gå runt på stan en söndag, inge stress och inte för mycket folk :) i morgon börjar en ny vecka med massa plugg, jag försöker förstå allt men de kommer till en gräns när hjärnan bara stänger av. tror att jag gör rätt men jag är så förivrrad att de ja tror är rätt, egentligen är fel. tangentbordsprov i morgon bitti är det också, fingrarna ska vara rekordsnabba! puss!
 
 
 

2016-09-18 - 00:42:57
David ♡

Pearls of Freja

Hoppas mina armband kommer snart <3
 
 
 

2016-09-16 - 22:08:00
Medicinsk sekreterare

Fullt upp!

Nu är det fullt upp med studierna, medicinska termer, svenska skrivregler och mycket mer. Det var så länge sen jag pluggade, det tar tid innan man förstår allt - någorlunda. Är glad att jag skapade ett litet kontor hemma hos oss, väldigt skönt att ha allt på samma plats. Skrivare, dator, laddare, alla böcker och papper, min egna lilla vrå! :)
 
Är så glad att jag valde att vänta med studierna efter gymnasiet, det har hänt så mycket de senaste 8 åren, vet inte hur jag skulle haft tid med heltidsstudier. Men nu har jag äntligen hittat rätt utbildning, rätt tid i mitt liv och jag är så taggad! :) 
 
Trevlig helg!
 
 
 

2016-09-13 - 21:29:00
David ♡

Älskade D

Idag är det tre år sen vi hade begravning för David. Även fast tiden går så blir det aldrig lättare. de känns som att det lika gärna kunde hänt i år, smärtan och tårarna är lika starka nu som då. Tre år utan honom, jag har väldigt svårt att acceptera att det inte kommer ändras. Att få hålla hans hand, pussa hans kind, ha honom i min famn och vara tillbaka på sjukhuset där vi sa farväl, skulle göra allt för att vara där igen.
 
Föralltid i mitt hjärta <3
 
 
 

2016-09-10 - 23:56:00
Kärleken

Middag & bio

Ikväll blev det middag på Grekiska & bio med mannen i mitt liv,
super trevlig kväll, tack älskling <3